onsdag 21 mars 2012

Käpphästen Gösta

sy käpphäst

En till käpphäst har fått se dagens ljus. Gösta. Till ett födelsedagsbarn. Sorry för kass mobilbild, det var snabba ryck framför symaskinen i morgonrock en halvtimme innan kalaset började.

Jag ska förresten snart vara med i Pysselstafetten (kolla in de som redan stafettpysslat här) & tänkte också hänga på Klockarbarns återbruksutmaning. Häng på ni med vetja!

Fridens liljor

/ Sofia

4 kommentarer:

 1. Fin! Käpphästar verkar roliga att sy, det har jag faktiskt aldrig provat. Kanske kan jag som faster bestämma att min brorsdotter behöver en sådan? :)
  På tal om att vara ute i god tid så har jag just suttit och panikat över mitt pysselstafettinlägg. På fredag ska det publiceras (helst på morgonen) och idag började jag på pysslet. Tyvärr hann det skymma innan det var klart, så jag måste hinna fota lite mer imorrn. Dessutom har jag med min osvikliga känsla för tajming just lagt in ett nytt fotoprogram (Picasa) som jag inte förstår mig på. Inte bra för blodtrycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajaj. Been there done that... Mitt förra pysselstafettpyssel producerades dagen innan under samtidigt lunchintag ("såja här ta lite mer päronpure" "va? ja jag vet att du är hungrig älskling men mamma är med i pysselstafetten vetu & snart blir det mörkt så nu måste jag bara fota lite först här ta lite av ediths päronpure")
   Picasa är rätt bra! Fast lite rörigt liksom. Jag är inte riktigt kompis med det helt än. Tips är att välja redigera-kopiera alla effekter & sen klistra in dom, om du tex vill använda samma ram.
   & jaaa - fastrar vet alltid bäst vad brorsdöttrar behöver! Särskilt när de behöver käpphästar. : )

   Radera
 2. Gösta är jättefin, födelsedagsbarnet blev säkert glad! Ser fram emot pysselstafettsinlägget också, jag har ju mitt över så nu får jag ta det lugnt och kolla in alla andras pyssel :)

  SvaraRadera
 3. Supersöt! Födelsedagsbarnen kommer bli supernöjd!
  Mmm funderar på att delta i återbruksutmaningen även jag, men vi får se vad tiden räcker till.. ;)

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...