måndag 26 mars 2012

Återbruksutmaning - råttpants

Här kommer mitt första bidrag i Klockarbarns återbruksutmaning! De andra återbruken hittar du här.


När jag slutade amma blev lillasystern som besatt av sin systers gamla mjukisråtta som hon själv aldrig brytt sig så mycket om. Eftersom den ska släpas med precis överallt blir den så vansinnigt smutsig & kladdig & tvätta den törs vi ju inte så jag tänkte att den istället kunde få ha kläder som man kanske törs tvätta. Hittills har den fått ett par byxor. Av min gamla tröja (MYCKET gamla, när i hela friden använde jag en pastellrosarandig t-shirt??) Mönster på frihand.


7 kommentarer:

 1. Smart idé! Min son har en hundis, synd att jag inte gav honom nåt med bara två ben:) tur i oturen spydde han över den vid senaste magsjukan och då.var vi ju verkligen tvungna att tvätta den:) det gick tyvärr bara en vecka innan den började lukta superläskigt igen.. kanske kan sy hundis en hundväst!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hundväst låter lysande! Ser fram emot att se detta på bloggen : )

   Radera
 2. Bra idé! Råttan själv ser lite skeptisk ut, men lillasystern verkar desto gladare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja det var värst vad butter han (eller hon? kanske hen?) ser ut...

   Radera
 3. Fina byxor, smart idé ... och dessa små vassa tänder skulle jag heller inte vilja amma. Men själva råttan har jag full förståelse för, den ser ut att vara väldigt "släpvänlig", lagom mjuk och sladdrig. Och lite skit ... ger ett bra immunförsvar framöver ... och förebygger allergier.
  Sov gott

  SvaraRadera
 4. Hon ser verkligen glad ut i sin lilla råtta. Här hemma klipps det ut tygbitar och limmas ihop till gosedjurskläder. Nä det är inte jag som gör det utan barnen själva.

  SvaraRadera
 5. Superfint och smart, här dras snuttisar med överallt också...!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...