tisdag 7 februari 2012

Misslyckesytt

Fail 1. 


Det är ju kallt nu. Öh, som ni nog också har märkt. Fick höra en skräckhistoria om förfrysna bäbiskinder & gick raskt & sydde vad jag trodde skulle bli en lagom tub att dra upp över kinderna på lillasystern. Men istället blev det nån form av snara som istället trycker upp kinderna ovanför tuben. 
Men tanken var ju god.
(Dessutom har hon storasysterns tumvantar så hon ser ut som nån form av klodjur stackarn)

Fail 2.

Storasystern ville absolut ha en sån där annan slags tub. Det heter nåt särskilt tror jag. Hubb? Bub? Bob? Som en mössa som inte sitter ihop upptill. Den blev bra men blev istället borttappad 13 mil hemifrån första dan. 


Jomensåattsåvardemeddet.

Hade riktigt schysst syackompanjemang i alla fall.


7 kommentarer:

 1. En sån halstub har jag gjort likanande av i dubbelvikt trikåtyg. Istället för halsduk. Min stora tjej älskar sin. Hon drar inte upp den för ansiktet. Du får prova att sy eller sticka en sån där baklava eller vad det heter (ansiktsmask).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm ja det kanske vore nåt med baklava eller vad det heter, vet vad du menar. Eller är baklava den där grekiska honungskakan?

   Radera
 2. Vilken otur du har haft! Men tyget var snyggt i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Men den var fin! Klipp ut en rånarmask istället :) har för mig att man inte.ska smörja kinderna med nåt innan dom går ut, för då hålls fukten innanför fettet och fryser sönder huden. Sanningshalten i detta är dock inte vetenskapligt belagd.. du får sy fast mössorna i overallerna så kanske dom inte tappas bort. Ska sluta tipsa nu.. Hoj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack för alla tips! Helt rätt att man inte ska ha salva på kinderna, det har jag precis lärt mig när jag googlade runt i ämnet : )

   Radera
 4. hihi, tuben heter buff och rånarmössan kallas balaklava. :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...