söndag 9 september 2012

Äntligen!

Äntligen är mormors pinnstolar färdigmålade. Plus den jag hittade i vårt återbruk som är precis likadan som barnstolen fast stor. De blev vita. Men - två pallar fick bli turkosa & en barnstol ärtgrön. Så lite lyssnar jag på er ändå ; )

Sjukt nöjd. Sambo sjukt missnöjd. Tydligen är tom fulfuru finare än vitt. Fnys. Fast jag måste medge att det kanske blev lite väl vitt... Jaja, snart har lillasystern växt ur sin bäbisstol så då kan jag ju måla om gamla tripptrappstolen också. Får ha en omröstning här om vilken färg, ni är ju så kloka.

Efter slipning & målartvätt blev det sammanlagt ett lager grundfärg, tre lager lackfärg & så lite lackspray på sitsarna då det blev jättestora märken av typ jeansknappar & sånt.

Sen fick jag ett ryck & fortsatte måla om köket & hela hallen. Vet inte vad det är med mig. Eller ja just det, det är ju sån här jag är. Men nu är jag grymt trött på målarfärg. Hej symaskinen!


Vi har också klippt & klistrat lite också, storasystern & jag. Hon hittade stora bokstäver i butiken där vi köpte målarfärg & köpte sig ett E. Jag köpte ett K. Har ingen aning om varför, förutom att K liksom är lite tjusig. Den fick snygga loppispappret på sig. Sambo undrade varför vi ska ha ett K i köksfönstret. Jag svarade att det står för Kaos & Katastrof. & Kärlek.

Fridens liljor / Sofia

12 kommentarer:

 1. Elsa pratade massor om SIN ärtgröna stol när hon var här :O)

  SvaraRadera
 2. Den blev ju jättefin,vår gamla stol !

  SvaraRadera
 3. Jamen K som i kök naturligtvis!
  Jag älskar den ärtgröna färgen! Lovvvvvvvvely ♥
  Har själv tänkt måla en byrå i liknande färg till du vet det där som flyttar in hos oss i vår ;-)

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Beundrar din idoghet när det gäller måleriet! Vore kul att se hur hallen blev. Och ja, de är ofta missnöjda de där sambosarna, men det brukar ge med sig :-)

  SvaraRadera
 5. Så snygga stolarna blev!!

  SvaraRadera
 6. Jag kan ju inte annat än att hålla med dig, vita stolar är ju klassiskt. Och så en grön en för att sätta ärtan över i:et.

  SvaraRadera
 7. Ursnygg grön färg! Fiint!! Blandat själv eller köpt färdig?? Vilket målarrus du tycks vara inne i! Blir sugen själv att måla och fixa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den snygg! Blandade själv alla färgerna, vit halvblank lackfärg från coop + hobbylack från konstnärsbutik, funkade finfint.

   Radera
 8. Haha, jag gillar Kaos, Katastrof och Kärlek.
  Vilket ryck! Skönt.

  SvaraRadera
 9. Men så bra att du kommenterade hos mig så att jag hittade hit. Jag tror minsann att min inspiration blev lite på igen! :) Tack för titten i denna jätteinspirerande miljö. Du är som jag, blandar egna nyanser. :) Det är roligast.

  SvaraRadera
 10. Jag gillar verkligen den första bilden där allt är staplat och den gröna stolen ser ut som att den ska falla ner vilken sekund som helst. Underbart!

  SvaraRadera
 11. Hahaha, underbart! Gillar Kaos, Katastrof och Kärlek! Gillar stolarna också! Jag blir så glad av ett besök här!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...