måndag 2 april 2012

re-do-kläder till systrarna

Veckans återbruk till Klockarbarns återbruksutmaning blev re-do-kläder till systrarna.

Jag har vansinnigt svårt för marknadsföring av kläder & prylar till barn via hajpade menlösa tecknade figurer men resignerade till slut avseende hallon-kitty som storasystern, som väl de flesta andra ungar, är förtvivlat förtjust i & re-doade min gamla tunika till en hallonkittyklänning. Lillasystern fick ett par hängselbyxor av ett par kostymbyxor från vårt kollektivåterbruk. Min mormors påslakan som foder & påsydd virkduk från loppis.
Glad måndag & happy re-do till er alla!

/ Sofia


10 kommentarer:

 1. Hallonkitty? :) Låter betydligt sötare än det mer traditionella hello kitty i alla fall! Jättefina plagg, förstår att flickorna ser glada och nöjda ut :)

  SvaraRadera
 2. Åh, så tjusiga! Hemsydda hallonkitty känns ju iaf klart mer sympatisk än originalet.

  SvaraRadera
 3. Jätteroligt att du syr eget till dina barn. Det gjorde jag också... Nu är de vuxna å syr sina egna till sej själva. De kallar det att återfinna kläder, såna de gör om till andra kreationer;) ha en bra vecka// Ulla

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint du gör! Tack för att du tog dig tiden att löämna en kommentar hos mig så jag fick chansen att kika in hos dig! :)

  SvaraRadera
 5. Vilka Finbyxor det blev, med pressveck! Jag gillar heller inte katten, och hittills har jag lyckats bojkotta henne.

  SvaraRadera
 6. Kanonfina brallor. Katten har tyvärr inte undgått detta huset och jag har svårt att säga nej till min 5 och 7 åring i det fallet.

  SvaraRadera
 7. Oj så fina kläder! Tack för inspirationen!!

  SvaraRadera
 8. Himla fin re-doing till fina flickor! Det ser ut att vara bra lekvidd på brallorna också! Det kan behövas vid samtida golvlek och avancerad legokonstruktion där kanske varje hål måste stansas ut en andra gång med knubbigt finger.

  SvaraRadera
 9. Nog för att jag (också) tycker sådär om Hello Kitty men den där klänningen blev väldigt fin. Tror det är för att den inte är så "övergullig".

  Stort tack för din fina kommentar på mina vantar. :)

  SvaraRadera
 10. Helt klart ett återbruk i min smak! Älskar att sy när det inte kostar något =)superfina kläder på flickorna =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...