lördag 14 januari 2012

Tjusigt ljusigt


Hittade massor med små lampskärmar för 10 pix styck på loppis förra veckan.
Fick en impuls att sätta dem på en ljusslinga & det var tamejtusan det snyggaste jag nånsin åstadkommit.Sen kom jag på att det inte alls var min egen idé, utan i mitt undermedvetna har jag registrerat företeelsen gamla-små-lampskärmar-på-ljusslinga på ett café. 
Det är förresten typ kanske världens mysigaste café. Eller i alla fall Östergötlands. Så om ni nån gång finner er kaffeabsinenta, blodsockerlåga eller vill kolla på snygga ljusslingor i gamla lampskärmar & dessutom befinner er i Linköping just då, gå dit. 
Babettes kafferi alltså.

Storasystern fick också en lampskärm på sitt rum. Med guldsnöre.


Fridens liljor

/Sofia

7 kommentarer:

 1. Åhh skapelsen blev helt enkelt underbart läcker!! Kanske något man skulle härma.. ;) hihi..

  Ha en fortsatt trevlig helg! <3
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt snyggt må jag säga! Har hört talas om en sådan ljusslinga som en kompis kompis hade, för säkert tio år sedan, sedan dess har jag liksom haft en inre drömbild av hur fint det måste vara. Den såg säkert ut ungefär så. Vad roligt att hitta sådana små skärmar, de måste ju vara pyttesmå och gulliga.

  SvaraRadera
 3. Haha vad underbart det låter, ryktet om en kompis kompis ljusslinga... Åh vad jag älskar pysselhantverkshemslöjdsnördvärlden! De är inte så vansinnigt små faktiskt. Kanske typ 10-15 cm höga (eller långa?)

  SvaraRadera
 4. Underbart! Vilken toppenide! Älskar det!

  SvaraRadera
 5. ÅHH! Fy bubblan vad snyggt!! Undrar om en skulle kunna göra en rymdljusslinga av små lampskärmar? Är på ständig jakt efter fina skärmar, och nu ska jag allt leta efter riktigt små också!

  Men det här är fruktansvärt fint!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...