fredag 13 januari 2012

AvundsjukaVill oxå ha såna här brallor. Tror de skulle sitta som en smäck runt postpreggomagen.
De här har min farmor stickat till min kusin för en herrans massa år sen tror jag. Sen har jag haft dem, storasystern & nu lillasystern. 
Tusan vad snygga de är alltså.

6 kommentarer:

 1. Hihi, coola! Stickade brallor kräver sin o figur ;-)
  o grymt snygg ljusslinga!
  Och så ett tack för att du har kommenterat så fint hos mig, det där med att ha två separata liv har jag tänkt mycket på, och det är så sant! Klokt sagt av din kompis.
  O tack också för svaret på min lilla fråga om mudd till bebisbyxor. Skönt att veta att man inte behöver ha gummiband också. Fast det kanske handlar mycket om hur bra spänst det är i mudden..? Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack : )
   Även slappa muddar har faktiskt funkat på mina barn i bäbisåren fast de har iofs stora afrorumpor som håller upp det mesta ; )

   Radera
 2. Verkligen snygga! Jag har en fantastisk dansk stickbok från 70-talet där det finns beskrivningar (ganska godtyckliga sådana, men ändå) till både stickade långbyxor för damer och stickade baddräkter med långa ben för herrar. De där byxorna känns som en hybrid av dessa båda, fast i bebistappning då. :)

  SvaraRadera
 3. Haha underbart! Längtar att få se en stickad herrbaddräkt snart i din blogg ; )

  SvaraRadera
 4. Om jag träffade en man som på allvar skulle kunna tänka sig att bära en sådan så skulle jag slå klorna i honom direkt! :) Jag har framkastat idén för den där karln jag hänger med, men han hoppade inte direkt högt av entusiasm, om vi säger så...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...