onsdag 23 november 2011

Blogguniversum

Alltså man tror att man har koll på de coolaste, finaste sypysselfixbyggbloggarna. & så har man inte det! Alls!

Hittade till exempel nyligen den här coola snickarbruden som bygger om ett uthus till ett ekohem & Brodösen som gör att man plötsligt vill viga sitt liv åt broderi. & så Hennihenni som syr finfina ugglenyckelringar & gör sina egna namnlappar & Hedvig som gör feministvantar & gillar zombies.

Men jag har kvar mina andra favoriter också. Som Handkraft & återbruk som pysslar som en räsermaskin &  Emmas hörn som återbrukssyr en massa fint & Fiffel & tråd som virkar som en gudinna & Tyg&otyg som slöjdar toksnygga pyssel av alla del slag & Jag blommar som gör de finaste blommor & änglar man kan tänka sig av konservburkar & kapsyler.

Tänk vad ni förgyller min vardag!6 kommentarer:

 1. Tack snälla rara du, du förgyllde just min dag också! Kul att du hittat till Sara (misstänker att det kanske var via mig), jag har ju varit med och byggt på hennes hus så jag känner mig lite stolt över all uppmärksamhet det fått jag också. :)

  SvaraRadera
 2. Tack Sofia! Vilka fina ord!

  SvaraRadera
 3. Men oj! Virkar som en gudinna! Vilka fina ord ♥
  Tackar och bugar!
  Tänk vad bra att vi alla förgyller varandras dagar. Vilket bra ställe pysselbloggsvärlden är! Kram

  SvaraRadera
 4. Oj vilken fin start på dagen jag fick när jag hittade mitt eget namn bland alla kreativa, härliga människor! Tänk att små ord kan glädja så mycket... Stort tack, och tack även för länkarna till en del nya sybekantskaper :)

  SvaraRadera
 5. Tack för omnämnandet och för nya bloggar att kolla in!:)

  SvaraRadera
 6. Många av dem hade jag redan koll på men alltså det finns ju SÅ många finfina bloggar! Kul att du tipsar om dina nyfunna så jag hittar några till!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...