lördag 15 oktober 2011

Påslakansutmaning alster no 4

Här kommer nästa påslakansutmaningsalster - en åkpåse till lillasystern som nu intensivtränats i vagnåkning & finner sig betydligt bättre i detta. 
Den var jätterolig att sy! & blev för en gångs skull ganska nöjd. Blev lite väl stor & rymlig kanske, men vad gör väl det. Kära barn vad klurigt det var att sy dragkedjorna dock. Jag & dragkedjor brukar annars undvika varandra för husfridens skull, men just i det här fallet kunde jag inte komma på något riktigt bra alternativ. Det svåra vara att få in dragkedjan mellan ytter & innerfoder (& däremellan nånstans också morfars gamla fleecetröja) på ett snyggt sätt. Men det gick! På baksidan sydde jag fast en hätta eller vad man ska kalla det så att den liksom kan hakas på vagnryggstödet.


Material: jättehärlig plommonfärgad smalspårig manchester från Nea Nobellepåslakansutmaningspåslakanet som innerfoder och emellan morfars slaktade fleecetröja
Mönster: eget

Har också sytt på mitt alldeles egna Spunk-märke för första gången! Fnissar lite som en blyg skolflicka varje gång jag ser dem. Tihitihi.


2 kommentarer:

  1. Den blev Jättefin! Och dragkedjan ser ju väldigt snyggt isydd:)

    SvaraRadera
  2. Superfin! Jag brukar också hålla mig undan dragkedjor... ;-)
    O tack för tyget, jag klurar på fullt på vad jag ska hitta på så det kommer till sin rätt.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...