onsdag 15 augusti 2012

Hjälp!


Hurra! Idag slipade jag klart första köksstolen! Använde skrapa & sandblaster efter att ha sett tips om det här & det var verkligen jättebra, särskilt till pinnarna. Hade ingen sån där hållare dock utan bara själva pappret. Samma blogg har ett bra inlägg om målning av gamla möbler i allmänhet, här. Men på lekplatsen gick åsikterna isär angående färgsättning så nu blev jag helt osäker. Hade från början tänkt att alla tre stolarna skulle bli vita men det ansågs tydligen tråkigt och istället framkom förslag som ärtgrönt, rosa, turkos & att lämna dem obehandlade. Hjälp, vad tycker ni?


Såhär ser vårt matbord ut, köket har vita luckor. 


& så är det öppet till vardagsrummet som jag inte har nån bra bild på men som man ser lite av här, här, här & här . Blir nog bäst med vita stolar ändå. Eller?


7 kommentarer:

 1. ja vitt kan väl låta lite trist men det funkar ju i alla lägen - nästan...
  Varför inte gå på din egna vita linje och sen sy några sköna mjuka sittdynor i någon avvikande glad färg. Då kan du ju byta färg på dynan när du tröttnat. Min egna färgfavoritkombo är grått och gult men jag har det ingenstans i mitt hem. Vi har själva grå sittrundlar från IKEA. Inte så roliga men väldigt sköna att sitta på.

  SvaraRadera
 2. Färg är alltid lika härligt, är lite less vitt själv.. Men förslaget som klockarbarn kom med är ju strålande..vita stolar och färgglada dynor.. =)

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Ärtgrönt! Ärtgrönt! Låter fantastiskt snyggt! Eller bara olja in dom? Vitt är inte en färg, det är en ingenting:)

  SvaraRadera
 4. Måste tyvärr vara tråkig och säga "gör så som du själv tycker är bäst!". För det är du som ska titta (och sitta) på dem. Men förslaget med vita stolar och färgglada dynor är inte alls så dumt tycker jag :)

  SvaraRadera
 5. Tre vita och en i knallig färg. Då får du det bästa av allt och har bara en att måla om ifall du tröttnar på "knalligt"!

  SvaraRadera
 6. Fäääääärg!!! Turkos, ärtgrönt eller gult kanske. Eller en av varje? Det är ju lite svårt att bilda sig en uppfattning om vardagsrummet eftersom det mest är detaljbilder i de andra inläggen, men det ser ju ut att vara en ljus och neutral bas så då är det ju bara att ösa på. :)
  Och så vill jag komma och hälsa på hos dig nån gång, det ser så trevligt ut!

  SvaraRadera
 7. Har nu kollat in samtliga v-rum bilder och tycker absolut att det behövs mer färg. Olika gröna-turkosa nyanser eller rosa-orange nyanser om jag får välja!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...