lördag 3 augusti 2013

Hallampan


För ett tag sedan hittade jag en plafond (tror jag det heter?) i vårt kollektivåterbruk med stor hallpotential men för ful i befintligt skick. Botten var i ett slags 70-talsfururutnät och hela lampan utstrålade liksom gammal sunkig fjällstuga. Tänkte redan från början pimpa den med spetsduk men - dra på trissor - jag hade ingen i lager!? & favvoloppisen är stängd för ombyggnad. Så det dröjde ett tag innan jag sprang på nån annan loppis & kom ihåg att köpa en alldeles lagom spetsduk. Men nu har jag alltså gjort det. & häftat fast den med häftpistol.


Plafonder är inte riktigt min cup of tea men vi har så lågt i tak så just i hallen är liksom plafond det enda som funkar i lampväg.

Fridens liljor

/Sofia

Ps. Lopplisa - det här har jag i öronen när jag kutar!


3 kommentarer:

  1. Vilken bra idé! Precis vad som behövs i vårt snart omgjorda kök. Där hänger nämligen en sunkig lampa som hämtad från en fjällstuga ;)

    SvaraRadera
  2. Hu för fjällstugeplafonder, bra pimpat av dig!

    SvaraRadera
  3. Tack för redovisad springlista! Ska testas om/när jag får möjlighet att sporadkuta igen. Har precis gjort fotavtryck för specialanpassade sulor.. nedsjunkna främre fotvalv.. bläh! Men, vad snygg lampan blev!! Plafondernas fula ankunge har sett sitt ljus!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...