måndag 24 juni 2013

Balkonglycka

Här råder visst total radiotystnad. Vem vill sitta inne vid datorn när man kan vara ute? Jag längtar efter ett sommatorp så det gör ont i hela kroppen på mig. Men i väntan på det påtar jag i odlingslotten, fixar kollektivblomsterland och hänger på balkongen a.k.a loungen. Inte alls dumt på något sätt det heller. Borta är förra årets trånga matplats och istället har världens skönaste soffa flyttat in. Som man kan lägga sig i & dricka vin efter jobbet. Eller äta frukost i halvliggande. Eller sitta med filt på kvällen och bygga lego eller läsa bok. Älskart! I år skaaa jag orka bädda in klematisen i frigolit och bubbelplast så den överlever vintern. Absolut. Det ska jag. Helt klart. Så här kan man ju inte hålla på och köpa klematis varje år.


Ett träd har flyttat in också! Hängsälg heter det visst. Ska också kunna överleva i kruka om man bäddar in det ordentligt.


Tomater i hinkar och jordgubbar på väggen. Längtar efter skörd. En mogen gubbe har jag sett men det är bäst att vänta tills det finns två innan det utannonseras.

Nu ska det visst regna en vecka så fler blogginlägg inom kort.

Fridens liljor

/Sofia

4 kommentarer:

 1. Åh, det ser så mysigt ut! Där kunde jag också tänka mig att sitta och dricka vin!

  SvaraRadera
 2. Oh! Jag med! Förstår att du är nöjd!

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det! jag blir riktigt avis. Vi har ingen balkong och det saknar jag verkligen. Dock har vi torpdrömmar vi med :) När vi har varit föräldralediga klart och någonsånär ekonomi igen... då!

  SvaraRadera
 4. Ser jätteläckert ut! Tänk vad olika man kan vara. Jag har trädgård men hatar trädgårdsarbete. Gör ingenting och det börjar efter fyra år i huset märkas. Maskrosorna invaderar. Har inte hjärta att säga åt barnen att de inte får blåsa dem på tomten.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...