måndag 18 februari 2013

Doredo-jeans


Storasystern som alltid bara velat ha mjukistajts vill plötsligt ha jeans. Vilket verkar vara synnerligen svårt att hitta i affär i rörelsebefrämjande modell. Tur att mormodern donerat ett par av sina i mjukaste tantjeanstyg för re-do-sömnad så att ungen kan fortsätta hoppa runt & leka ninja & pirat trots att hon är tjej.

Klicka på bilden för bildkälla, om ni av nån outgrundlig anledning skulle vilja surfa dit.
Allvarligt?! Störda galna värld.

13 kommentarer:

 1. Wtf? "Super skinny jeans" till typ tvååringar!? Stört var ordet. Tur att det finns gamla paltor att göra om!
  Blir verkligen mer och mer osugen på att ens gå in på H&M. Deras produktionsförhållanden, dels deras otroligt flata attityd i detdär näthatsprogrammet från häromveckan och nu detta. Känns osmakligt.

  SvaraRadera
 2. Och så var det ju väldigt fina byxor, skulle jag säga, fast jag glömde det i vredesmod. Skulle också vilja ha sådana!

  SvaraRadera
 3. Ohh! Superfina! Kan inte annat än att hålla med er båda! Har du gjort mönstret själv? Ser toppen ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gjorde a'la bäbisbyxor av tröjärmar, dvs klippte av mormors byxor i lagom längd & sydde ihop. Äsch vad krångligt, men visst är du med på hur jag menar?

   Radera
  2. Men vad enkelt! Ska nog sätta saxen i några jeans till sonen:)

   Radera
 4. Håller med. Knasigt med modet för små barn. Mycket fint med dina sydda!

  SvaraRadera
 5. Superfina!
  Håller verkligen med dig om modet. Så hemskt, jobbigt, och störande. Min dotter får inte följa med och handla, är än så länge, nöjd med det hon får. Här leks det också mycket pirat! Det enda hon vägrar ha på sig är hårda byxor :)

  SvaraRadera
 6. Jag blev idag glad att mina jeans spruckit i grenen, det är gött att komma åt sjysst jeanstyg till di smau. Och jag instämmer såklart - GALNA VÄRLD!

  SvaraRadera
 7. Visst är modet sjukt!? Jag satt så sent som igår och letade byxor åt Fialotta (som inte gillar jeans, det ska vara mjukt och skönt) och hittade nästan ingenting. Inget jag tyckte var klockrent mjukt och lekvänligt samtidigt som det var snyggt... hur svårt ska det vara att skapa lekvänligt mode åt flickor, jag bara undrar?!?! Byxorna du sytt var ju toppenfina! Mer sådant i butikerna också tack!

  SvaraRadera
 8. Sjukt sjukt! Men fina brallor!

  SvaraRadera
 9. Ja det är så stört det där. För att inte tala om färgerna och motiven på kläder. Har gått bakåt med stormsteg sedan man själv var barn.

  SvaraRadera
 10. Håller helt med! Tur att de har handlingskraftiga föräldrar :) Upplever samma frustration när det kommer till tjej jeans. Vill ha pösiga snygga jeans, såna där som oftast finns på herravdelningen men aldrig i min storlek. Såna vill jag ha... varför ska det bara vara tight för, jag vill kunna röra på mig och känna mig ledig inte tajt och uppsnofsad.
  hmmmm... toppen att du tar upp detta ämne.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 11. Fan va sjuuukt! Klickade faktiskt på länken och nu var bilden ändrad. Bara byxor nu och inte ett "barn" i. Kanske för att folk klagat, man kan ju hoppas det. Fast byxorna är ju fortf kvar så... För övrigt har jag aldrig träffat ett barn i den storleken som har såna ben. Det ser ut som att de klippt in ett par vuxenben :S Blir ju bara gladare och gladare att jag i princip slutat köpa nya kläder!

  Och så tänkte jag säga fin blogg också ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...