måndag 28 januari 2013

Loppat!


& fyndat i kollektivåterbruket. Det blåblommiga underst är en sovsäck som jag inte vet vad jag ska ha till men inte kunde låta bli, det gulblommiga ett litet förkläde & de andra blommiga är en duk respektive gardin.

Retrolycka! 


15 kommentarer:

 1. Ps Maila skostorlek och favvofärg.

  SvaraRadera
 2. Förstår att du föll för sovsäcken, även om det är lite svårt att veta vad man ska göra med den. Men det kommer nog! :)

  SvaraRadera
 3. Neeej... jag som hade tänkt gå ut igår men inte orkade. Den där sovsäcken skulle ju ha gift sig med träskivan som står i hallen och så hade de levt lyckliga i alla sina dar som sänggavel. Säg gärna till mig om du bestämmer dig för att dumpa.den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kommer dessvärre inte att dumpas, är alldeles inbodd här nu ;) Men du kan trösta dig med att den var loppad, inte från återbruket iaf...

   Radera
  2. Då känns det faktiskt lite bättre, inget straf för latheten iaf : ) Ser fram emot.att se här vad de olika tygerna dyker upp i för nya former. Vilket loppis ärmdet som du fyndar så sköna tyger från?

   Radera
  3. Kretsboden & röda korset. Men det är verkligen inte varje gång, det gäller att vara ihärdig & tålmodig... :)

   Radera
 4. Hej!

  Jag hittade just till din blogg och gillar den massor! Eftersom vi har koloniträdgård och sonen älskar att vara ute blev jag sugen på att sy något liknande dina krypbyxor. I senaste Ottobre var där ett mönster på hängslebyxor som jag tänkte försöka utgå från (jag är lite ringrostig på maskinsömnad). Jag har också fina tyger som jag köpt i Nigeria och jag hittar mycket kul inspiration här för dem.

  SvaraRadera
 5. Hoj! Maila mig din adress på emmashornsnabelahotmail.com

  SvaraRadera
 6. Förlåt att jag var oartig och inte svarade på din trevliga kommentar. Glömde helt bort att kolla mejlen i helgen. Nu kom jag på att jag ju måste lägga in din blogg i readern också. Jag länkade till den på Fejan. Det kändes som det fanns några som borde tycka om den lika mycket som jag. En heter förresten som du i efternamn insåg jag i detta nu, det var ju lite lustigt. Om du undrar varför jag inte svarar hos mig så är det för att inte kan hålla ordning på kommentarsfältet, alltså komma ihåg att kolla om nån sagt nåt, så jag svarar ALDRIG där om inte det är så att nån sagt nåt som kräver svar och den inte går att nå på annat sätt.

  SvaraRadera
 7. Det var Karin ovan som fick hit mig btw. :)

  SvaraRadera
 8. Sovsäcken hade riktigt fint mönster, förstår att du föll pladask!
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 9. Åhh vilka underbara textila fynd du gjort! Förstår att du är glad! =)

  SvaraRadera
 10. Finaste fynden! Så färgstarkt!
  Tack snälla för din fina komentar om min kappa!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...