måndag 19 november 2012

Torr chef är en bra chef.


Efter cykelsadelskyddsinlägget kom två av varandra oberoende önskemål från två arbetskamrater om sadelskydd. Det tog jag mig gärna an, särskilt som den ena nyligen bistått mig med både en tandborstladdare, två kassar konserver och den finfina numera ärtgröna stolen. & den andra är min chef, så det känns också bra. Som ett äpple till fröken liksom. Inför kommande löneförhandlingar & sånt. Dessutom - en torr chef är en bra chef.

Nu är jag ju dessvärre på kurs i storstaden, men då har ni en vecka på er att förhandla om vem som ska ha vilken färg. Det lurviga föremålet på bilden är till en annan arbetskamrat som fryser om öronen men inte tycker om mössor. Måste bara pimpa den först, har med den som respyssel. Lovar att den blir (ganska) diskret dekorerad. & så nedan ett redan utdelat fodral till en annan arbetskamrat. Hon är så himla förtjust i quiltade grejor så jag sydde en liten vadderad multifunktionell väska till alla pryttlar som hon brukar bära med sig. Så värst mycket quilt blev det dock inte. Det var ju skitsvårt. Försökte sy i blomformerna men det blev bara en liten sned larv, sen gav jag upp. Verkar som man ska ha nån särskild slags pressarfot?


 
Även dessa sadelskydd fungerar för övrigt bra som mössor. Ifall ni undrade.


Fridens liljor

/Sofia2 kommentarer:

  1. Vilken snäll kollega du är!
    Haha, jag hann verkligen börja fundera över hur lustigt det var att du hade samma tyg som jag (det gråvitfemtiotalsblommiga) innan jag kom på hur det hängde ihop. :) Två koppar kaffe räcker tydligen inte för att väcka skallen till liv denna måndag.

    SvaraRadera
  2. Vilken toppenkollega du är som öser gåvor till höger o vänster ;-) ja, du måste ha särskild pressarfot för quiltning, men du kan quiltning stjärna som har raka linjer o hörn. Jag gör femkantiga, precis som när man ritar. Funkar bra.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...